Agilent Seahorse XFp ATP Real-Time rate assay je jediné měření, které dokáže kvantifikovat produkci ATP z mitochondriální a glykolytické dráhy současně bez nutnosti značení v živých buňkách. Okamžitá kinetická kvantifikace poskytuje dynamický pohled na bioenergetiku buňky, což dává výzkumníkům jedinečný vhled do buněčného fenotypu a funkce.

Zjistěte více o měření rychlosti produkce ATP pomocí Seahorse XF technologie zde.

Pro použití s analyzátorem XFp.

Vlastnosti

  • Tento kit současně měří rychlost bazální produkce ATP z mitochondriální respirace a glykolýzy. Celková produkce ATP jde taky změřit.
  • Indukovaný efekt látek na rychlost produkce ATP vpři glykolýze a mitochondriální respiraci lze také zjistit.
  • Experiment dodává průběžná kinetická data z živých buněk, umožňující určit vztahy a závislosti mezi energetickým metabolismem a buněčnými funkcemi.
  • Veškeré reaktanty jou obsaženy v kitu be formě medií, což odstrňuje nutnost používat DMSO nebo jiná rozpouštědla.
  • Každá várka reaktantů pro kity je pečlivě testována a ověřována aby podávala konzistentní a robustí výsledky, což snižuje náklady spojené s nevydařenými experimenty.
  • Seahorse XFp Real-Time ATP Rate Assay Report Generator je dodáván pro zjednodušení analýzy a měmí surová data v organizované, použitelné a snadno pochopitelné výsledky.

Obsah balení

Popis

Kit

6 sáčků, každý obsahuje 1x Oligomycin a Rotenon/Antimycin A

Počet Měření

6 8-jamkových experimentů

Podmínky transportu

Není nutná specifická teplota

Skladování

Pokojová teplota

Životnost

18 měsíců od data výroby

Katalogové číslo

Kompatibilní analyzátory

103591-100

XFp

Jak analyzovat ATP data?

Podívejte se na video zde: How to analyze Agilent XF Real-Time ATP Rate Assay result data 

Webové semináře

Se svými dotazy se můžete obrátit na naší produktovou specialistku Michaelu Pluskalovou, michaela.pluskalova [at] hpst.cz, tel. 736 606 878.

 

Servis

Servisní
požadavek

Přejít na formulář

Rychlé odkazy

Servis
Servisní tým
 

ALTIUM webináře
Záznamy webinářů
 

Zůstaňte s námi v kontaktu

Odběr newsletteru

Přihlásit se k odběru