Spolu s Agilentem a Gerstelem se zúčastněte tohoto 4 denního živého virtuálního semináře. Vybírat můžete z řady prezentací na téma sledování bezpečnosti, hodnocení autenticity a kontroly kvality alkoholických nápojů. Seznámíte se s metodami analýzy a to jak z pohledu analytické instrumentace tak z pohledu přípravy vzorku a vzorkování. Půjde nejen o přednášky firemních expertů, ale také vědců z oboru.
Podrobnosti o události:
Termíny (všechny webináře jsou dostupné i ze záznamů):
3. května 2022 – Lihoviny
10. května 2022 - Víno
17. května 202 - Pivo
19. května 2022 - Pivo a mošt
Začátek ve 20.00 hodin CEST (2:00 p.m EST)
Více podrobností k virtuálnímu sympoziu a registraci na něj naleznete ZDE.
V případě dotazů kontaktujte:
Jitka Zrostlíková
Produktový specialista (LC/MS, GC/MS QQQ, QTOF)
Tel.: +420 606 047 034
E-mail: jitka.zrostlikova@hpst.cz