Webinář On-Demand - Kompletní profilování složek aroma pomocí GCxGC-QTOF MS
Chemické profilování vůní je klíčová součást testování potravin a jejich složek. Jeho cílem je kontrola kvality produktů, jejich autenticity, popřípadě kontrola přísad pro zajištění vhodné senzorické kvality výsledného produktu. Tato prezentace Vám přiblíží ucelený postup profilování vonných látek s využitím GCxGC s detekcí vysokorozlišujícím hmotnostním spektrometrem (HRAM MS). Aplikace této techniky na analýzu komplexních složek aroma vyžaduje kvalitní softwarové nástroje, které Vám mohou zjednodušit práci s podrobným vyhodnocením dat. Software dovede ve vzorcích nalézt chemické signály, které jsou pro analytika zajímavé, a to navzdory nízkým koncentracím těchto látek a množství koeluujících se sloučenin.
Pro více informací kontaktujte Jitka Zrostlíková, jitka.zrostlikova@hpst.cz